150 Infos zu Kemal Aganovic

Mehr erfahren über Kemal Aganovic

Lebt in

Infos zu

17 Aktuelle Nachrichten

Im Quakenbrücker DIL die Zukunft | NOZ

Am Freitag, 9. September 2016, können Besucher den Forschern im Deutschen Instituts für Lebensmitteltechnik über die Schulter schauen.

Die Zeit ist reif für nachhaltiges Räuchern, CleanSmokeCoalition,...

CleanSmokeCoalition, Rund 40 internationale Teilnehmer im Frankfurter Sheraton-Hotel Europäische Initiative für nachhaltiges Räuchern etabli…

Bundesministerin für Bildung und Forschung zu Gast beim ...www.finanznachrichten.de › nachrichten ›

Dr. Kemal Aganovic, Leiter Advanced Technologie, stellte die im Maschinenbau des DIL gefertigten dazugehörigen Anlagen vor. PEF steht für ...

Dr.-Ing. Kemal Aganovic vom Deutschen Institut für ...MDR JUMP

Dr.-Ing. Kemal Aganovic vom Deutschen Institut für Lebensmitteltechnik e.V. Quakenbrück Bildrechte: Jörg Sarbach/Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik ...

9 Profile in Sozialen Netzwerken

Facebook: IFU - Dr Kemal Aganovic @ELEA talking about the... | Facebook

Facebook: Kemal Aganovic | Facebook

Facebook: Kemal Aganovic | Facebookwww.facebook.com › kemal.aganovic.9

LinkedIn: Kemal Aganovic - bh3mt #bosnia #herzegovina #research - LinkedInde.linkedin.com › posts › kemalaganovic_bh3mt-bosnia-herzegovina-activ...

Beitrag von Kemal Aganovic. Profil für Kemal Aganovic anzeigen. Kemal Aganovic. Food technology scientist - Head of Advanced Food Technologies. 1 Jahr. Diesen ...

1 Business-Profile

Xing: Kemal Aganovic

Head of Advanced Technologies / Quakenbrück / Food processing, Novel technologies, Preservation and safety / , German Institute of Food Technologies DIL e.V., Kelly GmbH

1 Infos zur Ausbildung

Ultra-high pressure homogenisation process for production of reduced...

Stanford Libraries' official online search tool for books, media, journals, databases, government documents and more.

2 Projekte

Contact usEIT Food

Kemal Aganovic. German Institute of Food Technologies (DIL e.V.) Prof.. D Quakenbrück.

Hochschulkooperation Kuban State university of Technology - DIL...

Shorstkii Ivan A. Dr. Kemal Aganovic. Kurzbeschreibung des Projekts / der Partnerschaft. Die Partnerschaft zwischen KubSTU und DIL hat offiziellen ...

19 Bücher zum Namen

Aganovic Kemal Bergmair Johannes Mayer HelmutBooklooker

Kemal Aganovic Johannes Bergmair Helmut Mayer · AV Akademikerverlag.

Kemal Aganovic, Johannes Bergmair, Helmut MayerHugendubel

Oxygen scavengers and their impact on quality of processed meat, Taschenbuch von Kemal Aganovic, Johannes Bergmair, Helmut Mayer bei hugendubel.de.

Kemal Aganovic | German Institute of Food TechnologiesTypeset.io

Bio: Kemal Aganovic is an academic researcher from German Institute of Food Technologies. The author has contributed to research in topic(s): Food ...

Designing Sustainable Technologies, Products and Policies: ...google.com

... Kemal Aganovic, Stefan Irmscher and Volker Heinz Abstract Substitution of food out of alternative biomass sources is aimed to supply consumers with food ...

9 Dokumente

Potential for protein concentrates from alfalfa and wasteACS Publications

von FJ Oelshlegel Jr · · Zitiert von: 32 — Xiaoai Guo, Kemal Aganovic, Ute Bindrich, Andreas Juadjur, Christian Hertel, Edward Ebert, Johannes große Macke, Christoph Geil, Volker Heinz.

GDL-Symposium Emulgiertechnologie - BL Medien

Dr. Kemal Aganovic. Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V. (DIL),. Quakenbrück – Mittagspause. Session 2: –

Ultra high pressure homogenization (UHPH) inactivation of ...readcube.com

Peng Dong 1, 2, 3, 4*, Erika S. Georget 4, 5, Kemal Aganovic 4, Volker Heinz 4 and. Alexander Mathys 4 1 College of Food Science and Nutritional Engineering ...

The effect of shockwave processing on muscle protein ...Archive ouverte HAL

von FM Chian · · Zitiert von: 3 — Loison, Anna-Sophie Stubler, Kemal Aganovic, Suzanne Hodgkinson, Mike. Boland. To cite this version: Feng Ming Chian, Lovedeep Kaur, ...

7 Wissenschaftliche Publikationen

Abstracts :: Masterarbeit :: Kemal Aganovic :: Oxygen scavengers and...

AutorIn. Name: Kemal Aganovic. Beurteilende(r). Name: Ao.Univ.Prof. Dipl.-Ing. Dr.nat.techn. Helmut Mayer. Herkunftsbetrieb: 1.Mitwirkender. Name: Dipl.

BOKU - Universität für Bodenkultur Wien - Forschungsinformationssystem

Kemal Aganovic (2011): Oxygen scavengers and their impact on quality of processed meat, with focus on ham and sausage. Diplomarbeit / Masterarbeit - Institut ...

Advanced Food TechnologiesUniversität für Bodenkultur Wien

— Dr. Kemal Aganovic. Head of Advanced Technologies. + DIL Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik ...

Bioeconomy and Regional Sustainability - Universität Vechta

Thanks to Kemal Aganovic and Dr. Erika Georget my challenges with students became meaningful and my research found new applications. Thanks to Thomas ...

11 Allgemeine Veröffentlichungen

Shockwave processing and sous vide cooking improve ...CORE

von FM Chian · Zitiert von: 3 — Loison, Anna-Sophie Stubler, Kemal Aganovic, Suzanne Hodgkinson, Mike. Boland. To cite this version: Feng Ming Chian, Lovedeep Kaur, ...

Agri-Food Waste Streams Utilization for Development of More...

Substitution of food out of alternative biomass sources is aimed to supply consumers with food products similar in nutrition and with lower environmental...

Kemal Aganovic - Wikidatawww.wikidata.org › wiki

In more languages. Configure. Language, Label, Description, Also known as. English. Kemal Aganovic. researcher. Spanish. No label defined. investigador.

Ultra high pressure homogenization (UHPH) inactivation of Bacillus ...core.ac.uk › Frontiers - Publisher Connector

... spores in phosphate buffered saline (PBS) and milk. By Peng Dong, Erika S. Georget, Kemal Aganovic, Volker Heinz and Alexander Mathys. Get PDF (5 MB).

1 Video- & Audioinhalte

Kemal Aganovic - YouTube

Teile deine Videos mit Freunden, Verwandten oder der ganzen Welt

4 Meinungen & Artikel

Interview: Meet the coordinator - FOXwww.fox-foodprocessinginabox.eu › interview-meet-the-...

The FOX team at DIL: Milena Zdravkovic, Kemal Aganovic, Kerstin Pasch, Janos Petrusan, Anna-Sophie Stübler (from left to right).

Fußzeile anpassensciforum

von AS Stübler · — anthocyanins during storage. Anna-Sophie Stübler, Lena Böhmker, Andreas Juadjur,. Cornelia Rauh, Avi Shpigelman, Kemal Aganovic November

sciforum

· Milena Zdravkovic * 1 , Edward Ebert 1 , Chen Panz 2 , Zoya Okun 2 , Hans-​Ulrich Endreß 3 , Avi Shpigelman 2 , Kemal Aganovic 1.

Studierende aus aller Welt finden Geschmack an der Hochschule...

... Rohstoffsituation vor ganz anderen Herausforderungen als bei uns in Europa“, sagt Dr. Kemal Aganovic, wissenschaftlicher Leiter der ISL.

67 Webfunde aus dem Netz

Kemal Aganovic - Group Leader Alternative Technologies LinkedIn

View Kemal Aganovic's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Kemal has 5 jobs listed on their profile. See the complete profile on ...

Kemal Aganovic - Umfrage zur Lebensmitteltechnologie - LinkedInwww.linkedin.com › posts › kemalaganovic_flyer-u...

Kemal Aganovic's Post. View profile for Kemal Aganovic · Kemal Aganovic. Food technology scientist - Head of Advanced Food Technologies. 8mo Edited. Report this ...

Kemal Aganovic on LinkedIn: Admission phase for the International ...www.linkedin.com › posts › kemalaganovic_admissi...

· Kemal Aganovic is looking for: Senior Research Scientist (m/w/d) https://lnkd.in/dzueX2kf #jobs #hiring #engineering #food #industrial ...

DIL Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e. V. on LinkedInwww.linkedin.com › posts › deutsches-institut-für-lebensmitteltechnik-e-v-_...

· Kemal Aganovic on LinkedIn: "We are looking for research associate w. Report this post; Close menu. Last week, our Head of Advanced ...

Erika S. Georget - ציטוטים ביבליוגרפיים של Google Scholar

מחברים משותפיםהצג הכל… Kai Reineke,; Kemal Aganovic,; Massimo Pizzol · כותרת1–12, צוטט על ידי, שנה · Inactivation of microorganisms by high isostatic pressure ...

Hendrickx Marc - Библиографски описания в Google Наука

... Svelander,; Nguyễn Minh Thủy,; Stepan Akterian,; Joris Van Loco,; Reinhold Carle,; Maarten Vanierschot,; Kemal Aganovic,; Johan E. Claes,; Ann Munyaka ...

Sergiy M. Smetana - Publicationssites.google.com

Kemal Aganovic, Volker Heinz. More Sustainable Food Design with Insects, Agri-Food Waste Streams and High-Moisture Extrusion IFT-EFFoST International ...

Kemal Aganovic | Research Portal

Kemal Aganovic. Keywords:Applied ... Authors: Kemal Aganovic, S Smetana, Tara Grauwet, C Siemer, S Toepfl, A Mathys, Ann Van Loey, V Heinz. Pages:

Kemal Aganovic | FRIS onderzoeksportaal

Onderzoeker. Kemal Aganovic ... Auteurs: Kemal Aganovic, S Smetana, Tara Grauwet, C Siemer, S Toepfl, A Mathys, Ann Van Loey, V Heinz. Pagina's:

Dr.-Ing. Kemal Aganovic - VolkswagenStiftung: Sucheportal.volkswagenstiftung.de › search › personDetails

Adresse: Deutsches Institut für. Lebensmitteltechnik e.V.. Advanced technologies. Prof Quakenbrück. Fachgebiet ...

Personensuche | Hochschule OsnabrückHochschule Osnabrück

Kemal Aganovic. Fakultät Agrarwissenschaften und Landschaftsarchitektur. Lehrbeauftragte an der Hochschule Osnabrück. Telefon: +

Die globale Speisekarte von morgen – Ungekürzt

Mit sichtlichem Genuss verkostet Kemal Aganovic die rote Flüssigkeit: „Sehr gut“, befindet der Wissenschaftler – und gönnt sich gleich noch einen Schluck.

Oxygen scavengers and their impact on quality of processed meat -...

Oxygen scavengers and their impact on quality of processed meat von Kemal Aganovic, Johannes Bergmair, Helmut Mayer - Englische Bücher zum Genre günstig &...

2017 International Nonthermal Processing Conference ...Institute for Food Safety and Health (IFSH) |

Kemal Aganovic, Ph.D., German Food Research Institute, Germany. Larry Keener, Ph.D., President, International Product Safety Consultant, USA.

Impact of different large scale pasteurisation technologies and...

S. Toepfl. Kemal Aganovic. German Institute of Food Technologies (DIL) e.V., Prof., D Quakenbruck, Germany ...

Search | Research Portal

Download result. Chosen filters: "Kemal Aganovic" OR "S of 685 results. Sort by. Publication date; / Relevance Sort ascending. Search term: 10, 20,

Application of high pressure for structure modification ...DLG e.V.

von IK Aganovic — Dr.-Ing. Kemal Aganovic, Head of Advanced Technologies, Deutsches Institut für Lebensmitteltechnik e.V., Prof., Quakenbrück, Germany, ...

Aspects of high hydrostatic pressure food processingNational Institutes of Health (.gov)

von K Aganovic · · Zitiert von: 73 — Kemal Aganovic , Christian Hertel , Rudi F Vogel , Reimar Johne , Oliver Schlüter , Uwe Schwarzenbolz , Henry Jäger , Thomas Holzhauser ...

Bio-refinery of insects with Pulsed electric field pre-treatmentUnited States Department of Agriculture (.gov)

von MC Alles · · Zitiert von: 34 — Author: Martina Comiotto Alles, Sergiy Smetana, Oleksii Parniakov, Ivan Shorstkii, Stefan Toepfl, Kemal Aganovic, Volker Heinz; Source: Innovative food ...

Staff search | Hochschule Osnabrück

... Landschaftsarchitektur Lehrbeauftragte. Kemal Aganovic. Fakultät Agrarwissenschaften und Landschaftsarchitektur. E-Mail: kemal.aganovic@hs-​osnabrueck.

Bedeutung zum Vornamen Kemal

Männlicher Vorname (Türkisch): Kemal; Vollkommenheit;; kemal = die Vollkommenheit

Verwandte Personensuchen

Personensuche zu Kemal Aganovic & mehr

Die Personensuchmaschine Namenfinden.de ist die neue Personensuche für Deutschland, die Profile, Kontaktdaten, Bilder, Dokumente und Webseiten zu Kemal Aganovic und vielen weiteren Namen aus öffentlich zugänglichen Quellen im Internet anzeigt.